top of page

Elk einde is een nieuw begin.

Na een zeer intensief (en verlengd) jaar is het dan eindelijk zover!

Volgend op de praktijkexamens onder begeleiding van een professionele jury, de verdediging van mijn monografie en het vervolledigen van de stageperiode kwam de kers op de taart: afstuderen met grote onderscheiding als gediplomeerd hondentrimster. Het leven kan verder, en hoe!


Met het schrijven van dit bericht sluit ik graag dit avontuur af door enkele belangrijke personen doorheen dit traject toch even persoonlijk toe te spreken.

Bedankt aan mijn lifke, mijn man en beste vriend Kevin en mijn heerlijke dochter Annabelle-Fleur. We hebben samen offers gemaakt, zowel emotioneel als financieel, om deze droom te kunnen realiseren. Ze hebben me dikwijls moeten missen. Maar ons geloof in een fijne toekomst voor ons gezin heeft me de moed gegeven om deze beslissing te nemen én ook door te zetten. Met hun aan mijn zijde kan ik de wereld aan.

Bedankt aan mijn ouders en schoonouders, die mij 100% steunen en geloven in mij als trimster. Voor de opvang van Belle tijdens de vele avonden dat ik voor school bezig was. En voor de hartverwarmende woorden als er twijfel was.

Bedankt aan alle eigenaren van de honden, voor hun vertrouwen in mij. Ik mag er al een aantal welkom heten als klant en dat is voor mij de mooiste manier om te laten blijken dat ze tevreden waren over het resultaat en ons contact. Een ware motivator!

Bedankt aan alle meisjes in de klas. Iedereen heeft elkaar, waar mogelijk, verder geholpen en ook steeds gemotiveerd. Dat is toch wel vrij uniek in een groep met zoveel verschillende karakters. Ik wens ze allemaal een gelukkig leven toe.

Bedankt aan onze leerkrachten. Wij zijn met ons gat in de boter gevallen. Zij hebben ons de basiskennis gegeven om er te staan, zij hebben ons gemotiveerd om beter te worden en zij hebben ons de kracht gegeven om écht in onszelf te gaan geloven. Zeer specifiek wil ik onze praktijkleerkrachten bedanken. In alles wat ze doen en hoe ze spreken vanuit de kennis die zij bezitten voel je de onvoorwaardelijke liefde voor hun vak en hun goesting om ook ons daarin mee te trekken. Zij zijn een bron van inspiratie en dat is onbetaalbaar.

Bedankt aan Liesl, mijn stagebegeleidster en eigenares van hondentrimsalon Bel Ami, voor haar tijd en energie. Zij heeft haar salon en ook zichzelf voor mij opengesteld. Ik heb haar manier van werken en haar overtuiging in aanpak mogen ontdekken. Dat heeft mij een beeld gegeven van de verscheidenheid in aanpak. Zo kreeg ik de mogelijkheid om zelf te extraheren en dingetjes mee te nemen in mijn salon. Mijn trimwereld is hier ruimer geworden.


Met al deze vergaarde kennis en opgedane ervaringen voel ik me klaar en vooral enorm enthousiast om te beginnen aan een nieuwe en mooie toekomst als hondentrimster!

12 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

"online boeken" doet de boeken toe

Tot voor kort kon je op de KN!PPR website een online bookingstool terugvinden. Een heel toffe tool. Erg laagdrempelig om realtime te kunnen checken of één van de vrije slots past in je persoonlijke ag

TIJDELIJK GESLOTEN...

KN!PPR is tijdelijk gesloten in het kader van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. De verplichte sluiting is momenteel opgelegd tot en met 13 december 2020. Indien deze

KN!PPR is online!

Bijna is het zover! De officiële startdatum van het salon nadert met rasse schreden. Noteer dus alvast 1 oktober 2020 in je agenda. of beter nog, maak nu alvast je afspraak vanaf 1 september 2020. Je

1 Comment


Cindy Duym
Cindy Duym
Sep 06, 2020

😘

Like
bottom of page