top of page

EXTRA KN!PPR

Bij KN!PPR kan je niet alleen terecht voor een complete professionele vachtverzorging van je hond. Ook de kleinere verzorgingen kunnen worden geboekt: tussentijdse borstelbeurten, enkel wassen & drogen, nagels knippen, vrijknippen van de ogen of het reinigen van de oren. 

En omdat die verzorging niet in het trimsalon stopt, kan je ook voor de thuisverzorging van je trouwe vriend bij KN!PPR terecht. Vraag naar gratis advies over de vachtverzorging en zorg meteen dat je hiervoor uitgerust bent. De juiste kam en/of borstel, een vachtspecifieke shampoo en conditioner of andere leuke hebbedingen voor de verzorging van je hond kan je meteen kopen in het salon of laten bestellen.

Een fijne extra troef die KN!PPR de onwennige of angstige hond kan bieden zijn de TTouch aanrakingen. Het is een zachte aanrakingsmethode om lichamelijke spanning te verminderen en de hond gerust te stellen, te laten ontspannen of zelfs iets meer zelfvertrouwen geven op de trimtafel. Deze aanrakingen pas ik standaard toe bij de hond die hier baat bij kan hebben én het ook toelaat.

 

bottom of page